Garantiebepalingen

By 27 augustus 2016Verhalen

De vorige keer vroeg zijn vrouw een paar dagen na de sessie of ze garantie had op zijn striemen, want ze vond ze niet zichtbaar genoeg.
Dit keer was ze vastbesloten om zijn vrouw waar voor haar geld te geven.
Ze liet hem plaatsnemen op zijn buik op de hoge bondagebank.
Een nieuwe (weliswaar kleine) aanwinst in de studio is een vierpunts-musketon-haak. Hiermee maakte ze zijn polsen op zijn rug vast. Daarna maakte ze ook zijn enkels vast aan deze haak. Om dit mogelijk te maken, spreidde hij uit zichzelf zijn knieën ver uit elkaar.
Vervolgens maakte ze de haak ook nog vast aan de katrol vanaf het plafond. Zo kon ze zijn hele lijf goed op spanning zetten.
Het is altijd lekker om een keer WEL sporen achter te mogen laten, dus ze kraste met haar nagels ongegeneerd diep in zijn huid. Gewoon om hem te laten voelen hoe machteloos hij was, met zijn handen op zijn rug en ook nog eens de lucht in getrokken.
Het bondagebed staat vrij in de ruimte (op wielen), dus ze kon lekker om hem heenlopen. Beseffend dat hij haar niet overal kon volgen met zijn ogen, bekraste ze hem op onverwachte plaatsen. Omdat hij haar dan steeds een beetje probeerde te ontwijken, besloot ze hem nog iets vaster te zetten. Ze pakte tepelklemmen en plaatste die op zijn balzak (toch al uitdagend goed zichtbaar vanwege zijn gespreide knieën). Met een touwtje trok ze het kettinkje tussen de tepelklemmen naar het uiteinde van het bed en maakte het daar strak vast.
Het krabbelen werd toen nog leuker, want hij deed zichzelf pijn als hij teveel bewoog, heheh!
Maar uithalen met de zweep was natuurlijk lastig, want daarvoor zaten zijn handen en voeten in de weg.
Nooit eerder had ze zo’n vierpunts-musketon-haak gebruikt, maar dit kon niet de bedoeling zijn. Ze maakte zijn armen los, en liet hem zijn handen onder z’n lijf door naar zijn voeten reiken. Ze kon alleen zijn polsen aan zijn enkels vastmaken, als hij z’n billen omhoog bracht.
Kijk.. dat was al een veel betere houding!!
Ze besloot het opwarmen maar te laten voor wat het was en direct hard uit te halen met haar zwepen. Normaal gesproken zijn striemen nooit haar doel, maar nu was ze het zijn vrouw wel zo’n beetje verplicht. Dat gaf ze hem ook aan, zodat hij wist dat ze overleg over hem hadden gehad. Hij dacht te weten dat ze het heus niet zo serieus bedoelde, maar ja.. hij had geen zeggenschap gekregen in die conversatie.
Ze moest nu gewoon zorgen dat hij met striemen thuis kwam.
Dus liet ze het hele arsenaal op zijn billen los. Van de singletail (voor een slaaf niet zo’n fijne zweep om mee te beginnen en direct hard uit te halen), tot de plak, de zware rubberen strokenzweep en tenslotte diverse soorten cane.
In de loop van de tijd smeekte hij om een gag, want hij wilde niet teveel geluid maken.
Hij wist dat ze minder hard zou slaan als hij liet blijken teveel pijn te hebben.
Pas een hele tijd later had ze er genoeg van. Ze had van alles geprobeerd. Die verdomde billen tekenden gewoonweg niet!
Ondertussen kreeg ze enorme bewondering voor zijn wil om haar te plezieren.
Hij zou nog lang plezier hebben van haar aandacht, ook al waren de sporen niet zichtbaar voor anderen.
De volgende dag kreeg ze opnieuw een sms van zijn vrouw; dat ze de garantiebepalingen echt waardeloos vond.