Haar voeten, zijn machteloosheid

By 27 augustus 2016Verhalen

Voet verering.. Ze heeft onlangs weer een feestje met dat thema gemist en ergens blijft het thema in haar hoofd hangen..
Het is zo lekker als een man haar voeten kust. Het is zo’n lekker machtig gevoel om haar tenen te lakken en te weten dat dat hem gek maakt. Om met haar tenen zijn huid te kneden, de opwinding te zien groeien..
Hij meldde zich zomaar aan. Precies op het juiste moment. Direct wist ze dat ze hem zou gaan bespelen. Met haar voeten.
De aanloop per kik messenger was al vermakelijk. Hij reageerde goed op de foto van de voorbereiding.

Het was lang geleden dat ze deze kracht gevoeld had. Een fetisj bespelen is zo leuk! En deze werd ook nog eens gecombineerd met een heerlijk gevoel. Haar blote tenen in zijn mond, de hak van haar pump in zijn tepel, haar voet die zijn ballen plette, een beetje ballbusting, bij hem weglopen en weten dat hij bij elke stap van haar over de grond kronkelt om haar voet te kunnen blijven kussen…
En toch blijft deze fetisj haar verrassen. Hoe is voetverering zo sterk geworden bij sommige mannen? Zal ze het ooit kunnen doorgronden?
Terwijl ze op een stoel zat, haar ene voet tegen zijn mond, zette ze haar andere voet op z’n dingetje. Meteen begon hij te kermen dat hem dit snel teveel zou worden. Het maakte haar lacherig. Schamper merkte ze op dat ze haar voet niet eens bewoog!
Toch nam ze het zekere voor het onzekere en gooide hem een condoom toe.
Zodra ze haar voet weer op z’n mond plaatste.. Kwam hij schokkend klaar.
Stel je eens voor wat een mogelijkheden dit geeft! Wat een heerlijke macht!