Nieuw Leer

By 27 augustus 2016Verhalen

Tijdens zijn vorige bezoek heeft hij wat van haar maten mogen nemen en vervolgens heeft hij een top voor haar besteld.

Vandaag kwam hij langs om te zien of het nieuwe leer haar goed stond.
In de badkamer had hij haar briefje gevonden, dus toen ze de kamer in kwam, zat hij geboeid en gemaskerd in de kooi die hij zelf heeft moeten afsluiten. Ze weet wat het dichtklikken van een slot met hem doet, dus het was jammer dat ze daar niet bij had kunnen zijn.

Zodra ze binnenkwam, begon hij te trillen. Dat heeft hij altijd als hij haar voor het eerst ziet en beseft hoe ‘doomed’ hij is.

Natuurlijk wilde ze de top graag voor hem aantrekken, maar zoiets moet wel verdiend worden. No pain no gain tenslotte.

Haar plan was verrassend eenvoudig. Ze zette hem vast tegen de muur, voorzag hem van tepelklemmen en maakte een ‘leuke’ balzakbondage.
Aan de balzakbondage (deze bestond overigens deze keer uit een parachute met prikkertjes), hing ze een gewicht dat ze heen en weer liet slingeren.
Vervolgens bevestigde ze de tepelklemmen aan elkaar en pakte de haak die met een touw via een katrol aan het plafond hing.
Hiermee trok ze de klemmen wat omhoog. Het andere eind van het touw maakte ze vast aan het balzak-gewicht. Het was even meten, maar al snel had ze het voor elkaar. Als ze het gewicht in beweging bracht, trok hij in de zwaaibeweging aan de tepelklemmen. Ze is niet lui, maar kijkt gewoon graag toe. Hoe hij in cadans met de zwaaibeweging steeds even zijn ogen samenknijpt in pijn.

Toen hij later haar fruit-lunch klaarmaakte, nam ze de tijd om zich om te kleden. Hij had het verdiend.