Typical

By 27 augustus 2016Verhalen

Anderhalf jaar is een lange tijd om weg te blijven.
Gelukkig heeft ze een heel goed dossier-systeem, dus al zijn verslagen kon ze teruglezen.
Het bracht een glimlach op haar gezicht.

En die werd breder toen ze hem weer terugzag. Hij was zelf ook niet veel vergeten van de ontmoetingen. Toen ze haar wenkbrauw optrok, besefte hij dat hij op de verkeerde plek zat.
Hij gleed van de stoel en kwam op zijn knieën voor haar zitten. Na enige woorden gewisseld te hebben vroeg ze hem of hij nog meer van haar tijd ging verspillen of dat hij eindelijk met uitkleden zou beginnen. Voordat ze uitgesproken was, begon hij zich al te ontkleden. Hij wist dat het zo hoorde tussen hen. Het was dan ook eigenlijk geen verrassing voor haar om te merken dat hij, zonder opdracht daartoe, geen slip droeg.

Om ervoor te zorgen dat hij dit keer niet onder de douche al met zichzelf zou spelen, maakte ze zijn handen boven zijn hoofd vast aan een zuignap en spoelde hem zelf af.
Zonder voorspelbaar te willen zijn, gebruikte ze hier koud water voor. Zijn fantasieën waren heet genoeg!
Dat was dan ook de reden dat ze de hooggesloten top droeg. Voor hem geen glimp van haar borst.
Pas als hij meer dan zijn uiterste best doet om haar te plezieren, zal dat net genoeg zijn om zelf ook aan zijn genot te komen.
Ze had ooit al wel eens iets aan adem-reductie gedaan met hem. Maar hij is 1,5 jaar weggeweest en inmiddels heeft ze een opblaasbaar plastic masker, waarbij het onmogelijk is om ergens anders zuurstof vandaan te halen dan door het luchtpijpje.
Spelen met dit masker vergt vertrouwen. Na een paar paniekerige reacties beseft hij dat zich overgeven het enige is dat hij kan doen. Nu vol vertrouwen gunt hij het haar om te bepalen wanneer hij adem mag halen. Met 1 hand om zijn nek en 1 vinger van de andere hand nabij het luchtpijpje voelt ze zich de machtigste Prin6 van de wereld!
…And the pleasure is earned…

Ze maakt een hand van hem los en legt hem uit dat hij haar mag aanraken. Zodra hij zich niet weet te gedragen, zal hij simpelweg geen zuurstof krijgen.
In de tussentijd speelt ze met zijn dingetje.
Dan blijkt maar weer dat hij geen slaaf is, maar een man. Hij heeft de kans om haar respectvol aan te raken en hij kiest voor zijn climax. So typical.