Weigeren heeft geen zin

By 27 augustus 2016Verhalen

Hij belde van tevoren om te vragen of ze er echt op stond dat hij zich bij de deur, direct na binnenkomst, zou uitkleden. Ergens heeft hij een gene om dat te doen en daarom belooft hij het wel steeds per mail, maar in de praktijk moet ze hem eerst heel wat tikken in zijn gezicht en op zijn billen geven voordat hij zo ver is.
Per mail klaagt hij ook vaak over het feit dat ze alleen maar op zijn zaad uit is.
Voor haar een teken om dat zaad dan ook maar meteen in het eerste kwartier te laten offeren.
Als hij dit weigert, krijgt hij alleen maar meer tikken op zijn bleke billen.
Soms dwingt ze hem te offeren TERWIJL ze hem met haar andere hand spankt.
Omdat hij vaak onwillig is, maakt ze graag zijn handen boven zijn hoofd aan het plafond vast, zodat ze overal goed bij kan.

Het spel is altijd heel verbaal tussen hen. Of in elk geval vuurt zij allemaal vragen op hem af. Hij antwoordt slechts af en toe. Hij is eenvoudigweg niet in staat om al haar vragen te beantwoorden en soms durft hij dat ook gewoon niet.
Hoewel ze hem graag met haar eigen handen spankt, heeft ze dit keer een gemeen zweepje voor hem meegenomen. Om hem hiermee pijn te doen, hoeft ze niet veel kracht te zetten.
Ze laat het zweepje een paar keer op zijn billen neerkomen en gaat vervolgens weer eens met hem in gesprek.
Ze vond bijvoorbeeld dat het al lang tijd was voor zijn tweede offer. Zijn eerste climax had ze al gekregen, maar dat was ondertussen een kwartier geleden.
Hij maakte bezwaar tegen het feit dat hij als melkmachine gebruikt werd en weigerde verbaal.
Dreigend stapte ze dichterbij en fluisterde in zijn oor dat hij nog eens goed na moest denken. Ze stelde hem vragen die hij met ja of nee kon beantwoorden. Als het antwoord haar niet zou bevallen, zou ze met het zweepje op zijn dingetje slaan.
De eerste vraag was of hij vond dat zij, als Prinses zijnde, wellicht veel kadootjes verdiende?
Met opluchting kon hij deze vraag naar haar tevredenheid beantwoorden; hiermee kreeg hij dus geen tikken op zijn dingetje. Dat hij de zweep vervolgens op zijn billen zou moeten verdragen, als dank voor zijn goede antwoord; daar had hij niet op gerekend.
Of hij een climax ook als offer, en dus als kadootje beschouwde? Wederom een bevestiging en dus een reeks tikken op zijn billen.
Of hij het daarmee ook kinderachtig van zichzelf vond, om haar vraag om een tweede climax te weigeren?
Met een grijns vernam ze zijn antwoord. Er werd niet meer geweigerd. Hij wilde duidelijk echt heel graag zijn dingetje zonder beschadigingen mee naar huis nemen. Zijn billen kregen het extra zwaar!
Vervolgens sloeg ze hem met haar handen de rest van zijn bezoek langdurig op zijn billen.
Het geluid weerklonk prachtig door de ruimte en overstemde de muziek. Ze wist dat hij het ’s nachts nog zou horen als hij probeerde te gaan slapen. En natuurlijk zou hij het nog lang voelen.
Maar goed, dat zou zij ook. Haar handen zijn altijd nog wel een poosje gevoelig na zijn bezoek. Hoewel ze soms de badborstel gebruikt die hij jaren geleden voor haar gekocht heeft, heeft ze toch het meeste plezier van haar handen die met een kletsend geluid zijn billen rood kleuren!

Nadat ze ook zijn tweede climax in ontvangst nam, kreeg hij toestemming om op vakantie te gaan. Daar kwam hij tenslotte voor.
Wel heeft hij nog een klusje voor haar te doen. Lukt hem dat niet binnen een week, dan zal hij het eerste deel van de autorit met een butt -plug moeten rijden.