Skip to main content

Flapdrol

By 27 augustus 2016mei 1st, 2020Verhalen

Hij zou om 8 uur ’s morgens bellen om de afspraak van die avond te bevestigen en het adres te vernemen.
Waar haar voorgevoel vandaan kwam, kon ze van te voren niet zeggen, maar ze had wel zo het idee dat hij het niet zou doen.
Waarschijnlijk was het haar algemene terughoudendheid naar nieuwe slaven. Ze vindt het altijd lastig om zich te verheugen op een nieuwe ontmoeting.
Natuurlijk leest ze de hele conversatie nog eens door op papier en high-light ze de passages met de do’s en don’t’s. Ze maakt een inschatting welke kleding uit haar uitgebreide kast ze dit keer mee zal nemen en of er nog speciaal speelgoed mee moet, dat niet in het sm-appartement aanwezig is.
Maar er bestaat altijd een kans dat hij niet bevestigt.
En dan heeft ze zich voor niets voorbereid, heeft ze voor niets het appartement gereserveerd, heeft de verhuurder zich ook voor niets voorbereid en zit ze vervolgens met een onbevredigd sm-verlangen.

Hij mailde haar pas ’s avonds, met een uitleg waarom het hem niet was gelukt om om 8 uur te bellen.
Ze denkt aan de slaven die ze wel met enige regelmaat ziet.
Als een van hen diezelfde avond mailt met de vraag op welke dag hij in de komende week mag komen, dan maakt ze met plezier tijd voor hem vrij. Dan verheugt ze zich op wat ze hem gaat laten ondergaan en denkt ze niet meer aan een flapdrol die onzorgvuldig met haar tijd om gaat.

Hij wilde graag een nieuwe kans, maar zou het ook begrijpen als hij die niet zou krijgen.
Ze mailde hem terug dat hij op zoek kon gaan naar een nieuwe Meesteres.